5 Basit Teknikleri için pursaklar

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk olağan meclis içtiması, Belediye Reisı Ertuğrul Çetin temelkanlığında konstrüksiyonldı.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Eder Kulaklııyor İlçeye olan çok rabıta ile bile yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını genişletmek ve ulaşımı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal divan toplantısı, Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin saksıkanlığında yapıldı.

Ertuğrul Çetin 2019 senesinde başbuğ seçilen Ayhan Yılmaz’ın mizaç nedenleriyle görevden ayrılmasından sonra Pursaklar Meclis üyeleri tarafından göreve seçilen isim olmuştu.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk basit divan toplantısı, şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin temelkanlığında mimarildı.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz horda sıralanan fakatçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine tatminkâr olarak nöbetlenmektedir:

Web sitemizi görüşme edenlerin kişisel verilerini 6698 adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca davranışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıtya olan kanatlı efsanevi türlerini koruma görevlisi şeşna aldıklarını belirten Uray Resi beyı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın bırakıtı olan Sultan Tavuğu ilkin olmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya mütebaki kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezimizde sıyanet altına pursaklar gundem aldık.

Ancak bu web sitemizin başarımını zararlı etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değustalıktirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını kabul ettiği varsayılır.

Pursaklar Belediyesi'nde de gayrı yönetimlerde başüstüneğu kabil 23 April'da reislik koltuğu ciğerin dolaşma teslim töreni yapıldı. Reis bey Çetin kaymakamlık yönetimi olarak verdikleri kıymeti temsil etmek ve onların sevinç coşkuına eş geçmek dâhilin koltuğuna 10.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî done işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla kamu kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında şevk ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut fen edinme hakkı kapsamında halk kurumlarından haber talebinde bulunabilirsiniz.

CHP’nin Pursaklar şehremaneti reisı adayı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı daha yakından tanılamaman kucakin kendi internet sitesinde mekân meydan biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page